Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Απορίες Γερμανών: Γιατί απεικονίζουν τη Μέρκελ σαν τον Χίτλερ;

Απορίες Γερμανών: Γιατί απεικονίζουν τη Μέρκελ σαν τον Χίτλερ;
Με την απορία και τα ερωτηματικά μένουν οι Γερμανοί πολίτες όταν μαθαίνουν πως γίνονται εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε άλλες χώρες – κυρίως σε αυτές που αντιμετωπίζουν κρίση χρέους – κατά της καγκελαρίου τους, Ανγκελα Μέρκελ.
Πιο συγκεκριμένα,....


 καμία κατανόηση δεν δείχνει η πλειοψηφία των Γερμανών για την απεικόνιση της Μέρκελ ως Χίτλερ σε διαδηλώσεις στην Κύπρο, αλλά και για αντίστοιχες ενέργειες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε από το γερμανικό περιοδικό Focus.
Το 56% των ερωτηθέντων δεν μπορεί να κατανοήσει την άγρια εχθρότητα που εκδηλώνεται σε σχέση με την κρίση στην Ευρωζώνη, ενώ το 40% δηλώνει ότι κατανοεί την κριτική εναντίον της Γερμανίας.
Ιδιαίτερα αυστηροί εμφανίζονται οι ψηφοφόροι των Χριστιανοδημοκρατών και των Χριστιανοκοινωνιστών, οι οποίοι εκφράζουν τη δυσφορία τους σε ποσοστό 60%, αλλά τα δύο τρίτα των ψηφοφόρων του κόμματος «Η Αριστερά»(Die Linke) δείχνουν κατανόηση για τις αντιγερμανικές εκδηλώσεις στις χώρες που πλήττονται από την κρίση.

http://www.iefimerida.gr/news/97574/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%BB-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%B5%CF%81