Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ψηφίστηκε το κυπριακό μνημόνιο

 

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την κυπριακή Βουλή η συμφωνία διάσωσης με την ΕΕ.
Υπέρ της έγκρισης της δανειακής σύμβασης ψήφισαν ο ΔΗΣΥ, το ΔΗΚΟ και ο Πρόεδορς του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης.

Το ΑΚΕΛ, η....
ΕΔΕΚ, το Κίνημα Οικολόγων, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας και ο βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Νίκος Κουτσού, σύνολο 27 ψήφοι, ψήφισαν κατά.

Νωρίτερα, υπερψηφίστηκαν, επίσης κατά πλειοψηφία, από την Ολομέλεια τα μνημονιακά νομοσχέδια που κατέθεσε η κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είχε απευθύνει έκκληση στη Βουλή να εγκρίνει τη δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο σε δηλώσεις του στο περιθώριο επίσκεψης σε στρατόπεδο στον Κόρνο.

Όλοι, είχε τονίσει, οφείλουν να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης και να συμπεριφερθούν με τρόπο που να συνάδει με το ευρύτερο καλό του τόπου και επανέλαβε ότι η υιοθέτηση της δανειακής σύμβασης θα επιτρέψει στην Κύπρο να ανασάνει και να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Όπως εξάλλου έκανε γνωστό, μετά τις γιορτές του Πάσχα θα συγκαλέσει το Εθνικό Συμβούλιο για συζήτηση των θεμάτων της οικονομίας και εναλλακτικών προτάσεων.


 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8407.html