Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας
Τρεις αεροπορικές επιδρομές πραγματοποίησε τη νύχτα η ισραηλινή πολεμική αεροπορία στη Λωρίδα της Γάζας, στοχεύοντας θέσεις της ένοπλης πτέρυγας της ισλαμικής Τζιχάντ όπως ανέφερεραν...

 παλαιστίνιοι αυτόπτες μάρτυρες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από τις επιθέσεις δεν υπήρξαν θύματα.

Δύο από τις επιδρομές πραγματοποιήθηκαν στη Χαν Γιουνίς στη νότια Λωρίδα της Γάζας, εναντίον των θέσεων των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς, που είναι η ένοπλη πτέρυγα της Ισλαμικής Τζιχάντ, ενώ η τρίτη επίθεση σημειώθηκε στη Ράφα, κοντά στα αιγυπτιακά σύνορα, ανέφεραν οι ίδιοι μάρτυρες.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP), τις αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες.

Οι τελευταίες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας, διεξήχθησαν στην αρχή του μήνα και ήταν οι πρώτες μετά το τέλος της εκεχειρίας του Νοεμβρίου, μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς. Στις 19 Απριλίου, δύο ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας έπληξαν το νότιο Ισραήλ χωρίς να προκαλέσουν θύματα.


 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6972.html