Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Καλοκαιρία όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα – Λίγες βροχές τη Μεγάλη Παρασκευή


Καλοκαιρία όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα – Λίγες βροχές τη Μεγάλη Παρασκευή
Η αίσθηση του... καλοκαιριού που επικρατεί σε όλη τη χώρα τις τελευταίες ημέρες θα συνεχιστεί και τις επόμενες, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά μάλιστα και τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Τη Μεγάλη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι...
 γενικά αίθριος, ενώ θα παρατηρηθούν αρκετά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.
Ειδικότερα, στη Βόρεια Ελλάδα θα πνέουν ασθενείς άνεμοι 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Δυτική Ελλάδα, υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 28 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Κεντρική Ελλάδα, στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 30 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική, η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τη θερμοκρασία να φτάνει κατά τόπους στα ηπειρωτικά ακόμα και τους 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ από τη Μεγάλη Πέμπτη θα υπάρξει διαφοροποίηση με κατά τόπους νεφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
Τη Μεγάλη Παρασκευή θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ορεινά κατά τις απογευματινές ώρες, οι οποίες είναι πιθανό να εξελιχθούν σε πρόσκαιρες βροχές στα κεντρικά και βόρεια.


 http://www.iefimerida.gr/news/102635/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%E2%80%93-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE