Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας από τους τραυματίες στη Ρώμη

Σε καλύτερη κατάσταση οι άλλοι δύο

Ο 50χρονος καραμπινιέρος Τζουζέππε Τζανγκράντε, ο οποίος τραυματίσθηκε σήμερα από τον Ιταλό Λουίτζι Πρεΐτι, μπροστά στο κυβερνητικό μέγαρο Παλάτσο Κίτζι, φέρει σοβαρά τραύματα στην σπονδυλική στήλη, όπως μεταδίδουν τα...
 
 
 
 
 ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Οι γιατροί δεν έχουν προβεί σε αναλυτικές δηλώσεις, ενώ τις επόμενες ώρες πρόκειται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Ο δεύτερος καραμπινιέρος, Φαντσέσκο Νέγκρι, 30 ετών, φέρει τραύματα στο πόδι και υποβάλλεται σε επέμβαση.

Μια έγκυος γυναίκα, παράλληλα, τραυματίσθηκε από θραύσμα και τής παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έξω από το κυβερνητικό μέγαρο.

«Ο Πρεΐτι πυροβόλησε με σκοπό να δολοφονήσει», κάνουν γνωστό πηγές της εισαγγελίας της Ρώμης. Παράλληλα, οι καραμπινιέροι υπογραμμίζουν ότι ο Λουίτζι Πρεΐτι δεν τραυματίσθηκε από τα όργανα της τάξης που βρίσκονταν στην πλατεία του κυβερνητικού μεγάρου της Ρώμης, τα οποία κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbeast.gr/world/arthro/525263/se-sovari-katastasi-o-enas-apo-tous-traumaties-sti-romi/