Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Υψωσε μαύρη σημαία ο Κολλάτος απέναντι από τη γερμανική πρεσβεία [Εικόνα]

Υψωσε μαύρη σημαία ο Κολλάτος απέναντι από τη γερμανική πρεσβεία [Εικόνα]
Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος κρέμασε στο μπαλκόνι του σπιτιού του που βρίσκεται απέναντι από τη γερμανική πρεσβεία μια μαύρη σημαία.

Ο γνωστός σκηνοθέτης είχε προαναγγείλει αυτή του την ενέργεια με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Διαβάστε τι έγραψε:
«Αύριο Σάββατο 27 Απριλίου είναι η επέτειος της εισβολής των Γερμανικών στρατευμάτων στην Αθήνα.Ακόμα μέχρι σήμερα πληρώνουμε τη Γερμανική Κατοχή..Κλέψανε..Λήστεψαν..Σκοτώσανε...Το 1941-'42,μόνο από πείνα,πέθαναν,στις μεγάλες πόλεις περισσότεροι από 160.000 άνθρωποι.
Άντρες,γυναίκες,νέοι,γέροι,παιδιά..Τιμώντας τη μαύρη αυτή επέτειο που δεν πρέπει να την ξεχάσουμε -οι Γερμανοί ακόμα μας χρωστάνε το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο- θα κρεμάσω μια μεγάλη μαύρη σημαία έξω από το σπίτι μου.Ελπίζω και εύχομαι να το κάνουν κι άλλοι στην Αθήνα.Έστω κι ένα μαύρο πανί στο μπαλκόνι σας..