Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Εντοπίστηκε στην Καβάλα η 13χρονη που χάθηκε από τα Σπάτα

 
 
 
 
 Στην περιοχή της Καβάλας εντοπίστηκαν τα ίχνη της Χριστίνας Κρασσά, που εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της Κυριακής. Η 13χρονη έχει χαθεί από τα Σπάτα Αττικής και για εκείνην είχε σημάνει «Ambert Alert» από...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 το «Χαμόγελο του παιδιού».

Σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας, κ. Κοσκερίδη, τα ίχνη του κοριτσιού εντοπίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή Ελευθερές. Με βάση τα λεγόμενά του, τα οποία δημοσιεύει το enet.gr, η μικρή έφτασε εκεί ταξιδεύοντας μόνη της από την Αθήνα με λεωφορείο, για να συναντήσει άνδρα, αλβανικής καταγωγής, τον οποίο είχε γνωρίσει ένα χρόνο πριν στην Αθήνα. Στον εντοπισμό της συνέβαλε η ενεργοποίηση της κάρτας του κινητού της και αμέσως ενημερώθηκε η οικογένειά της.

Αμέσως οι Αστυνομικοί της Καβάλας ξεκίνησαν την αναζήτηση και εντόπισαν τα εγκαταλειμμένα σπίτια όπου κοιμήθηκαν οι δύο, καθώς και το αγρόκτημα όπου αναζήτησαν τροφή και νερό, επιβεβαιώνοντας πως είναι καλά στην υγεία τους. Μέχρι και την Τετάρτη, επιχειρούσαν επίγειες αστυνομικές δυνάμεις της Καβάλας, ενώ για την Πέμπτη έχουν ζητήσει τη συνδρομή ελικοπτέρων με θερμικές κάμερες για να βρεθεί η ανήλικη.

«Αν παραμένουν στην περιοχή, μέσα στο δάσος, πιστεύουμε πως θα τους βρούμε σήμερα. Εκτός αν έχουν βγει στο δημόσιο δρόμο κι έχουν φύγει γι’ αλλού», εκτίμησε ο κ. Κοσκερίδης.
 
 
 
 
 
 http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/05/13_30.html