Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
Τη στήριξή του στα κυβερνητικά σχέδια που ανοίγουν το δρόμο για την απαγόρευση του δικαιώματος στη διαδήλωση, εκφράζει με δήλωσή του ο Δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης.
Μετά τη συνάντηση Δένδια – ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την Τρίτη, όπου συζητήθηκε το κυβερνητικό σχέδιο για περιορισμό των διαδηλώσεων, ο Γ. Καμίνης, δήλωσε την Τετάρτη ότι...


 «έστω και καθυστερημένα η Πολιτεία αφυπνίζεται γύρω από την πρωτοβουλία μας για τις διαδηλώσεις και την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στο κέντρο της Αθήνας».


Εξέφρασε παράλληλα την ετοιμότητά του να συμβάλει στα αντιδραστικά σχέδια λέγοντας πως «με δειλά βήματα ανοίγει ένας διάλογος για τις δημοκρατικές ρυθμίσεις στη λειτουργία της πόλης. Οι προτάσεις μας για το κέντρο της Αθήνας είναι πλήρεις και είμαστε ανοιχτοί για δημόσιο διάλογο» 
http://prezatv.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4962.html