Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Τη φυλάκιση των Ντόλτσε – Γκαμπάνα ζητά ο εισαγγελέας του Μιλάνου


Τη φυλάκιση των Ντόλτσε – Γκαμπάνα ζητά ο εισαγγελέας του Μιλάνου
Την φυλάκιση των διάσημων σχεδιαστών μόδας Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα για δυόμιση έτη λόγω φοροδιαφυγής, αθροιστικής ζημιάς σχεδόν 1 δισ. ευρώ στο ιταλικό δημόσιο, ζήτησε ο εισαγγελέας του Μιλάνου.
Οι Ντόλτσε και Γκαμπάνα (στους οποίους ανήκει η φίρμα D&G) κατηγορούνται ότι δεν....


 δήλωσαν φορολογητέα ύλη ύψους δισεκατομμυρίων ευρώ που αντιστοιχούσε στις εισπράξεις εταιρειών-βιτρινών του ομίλου Gado, με έδρα το Λουξεμβούργο, την περίοδο 2004-2005. Πρόκειται για μια από τις ελάχιστες υποθέσεις φοροδιαφυγής σε τόσο υψηλό επίπεδο που κατέληξε στα ποινικά δικαστήρια της Ιταλίας.
Η Gado ήταν μια «εικονική εταιρεία», καθώς «ελεγχόταν κατά το 80% από την D&G srl, που ανήκει εξ ημισείας στους Ντόλτσε και Γκαμπάνα», τόνισε ο εισαγγελέας Γκαετάνο Ρούτα. Οι δύο σχεδιαστές ειδών μόδας, από την πλευρά τους, απορρίπτουν το κατηγορητήριο.
Η προηγούμενη κυβέρνηση τεχνοκρατών στην Ιταλία είχε κινήσει διώξεις εναντίον πλουσίων φοροφυγάδων που πήραν μεγάλη δημοσιότητα, ενώ και σε άλλες χώρες της Ευρώπης πραγματοποιούνται τέτοιες εκστρατείες, εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Στην πλειονότητα τους τέτοιες υποθέσεις στο παρελθόν έκλειναν με εξωδικαστικούς συμβιβασμούς και έμπαιναν στο αρχείο.


http://www.iefimerida.gr/news/107888/%CF%84%CE%B7-%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CF%84%CF%8C%CE%BB%CF%84%CF%83%CE%B5-%E2%80%93-%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85