Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: H ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2014...ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ;

Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
H Ελλάδα θα προχωρήσει σε έκδοση ομολόγων εντός του 2014 αποκάλυψε μιλώντας στο Reuters ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Διευκρίνισε πως πρόκειται για μια μικρή έκδοση ενώ δε θέλησε να προσδιορίσει αν θα γίνει στο πρώτο ή το δεύτερο εξάμηνο του έτους.
Μιλώντας χθες στη σύνοδο του...


 ΟΟΣΑ, ο κ. Στουρνάρας ανέφερε πως το υπουργείο Οικονομικών, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το ΔΝΤ διαφωνούν με την πρόβλεψη του Οργανισμού για ύφεση 1,2% και το 2014, εκτιμώντας οτι θα υπάρξει ανάπτυξη λίγο κάτω από το 1%. 


Στην ετήσια έκθεσή του ο ΟΟΣΑ επισημαίνει ακόμη πως η τρόικα δε θα πρέπει να πιέσει την Ελλάδα να λάβει νέα μέτρα.

Ο Οργανισμός «βλέπει» ότι η ελληνική οικονομία θα βρεθεί σε ύφεση της τάξης του 1,2% και το 2014 και στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζει ότι εάν η Ελλάδα δεν καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση στις αγορές, η Ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) θα πρέπει να διαθέσουν νέο πακέτο κεφαλαίων στη χώρα.

Εν τω μεταξύ, ο έλληνας υπουργός Οικονομικών θα έχει σήμερα συνάντηση με τον γάλλο ομόλογό του Πιέρ Μοσκοβισί στο Παρίσι. 

http://prezatv.blogspot.gr/2013/05/h-2014.html