Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

MΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ - ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΜΕΙΟΝ ΚΑΤΑ 21 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!

Δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι του ΙΚΑ, που έσπευσαν χθες για να πάρουν τη σύνταξή τους, έφυγαν τελικά με άδειες τσέπες. Αλλοι πήραν λιγότερα, δεκάδες χιλιάδες έλαβαν μειωμένο ΕΚΑΣ και 14.000 μέλη του ΤΑΠ-ΟΤΕ δεν πήραν ούτε σεντ.
Κι αυτό διότι, όπως γράφει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, το ταμείο του ΙΚΑ ήταν μείον κατά 21 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα,...


 στελέχη του υπουργείου Εργασίας απέδωσαν τις διακυμάνσεις στην καταβολή των ποσών των συντάξεων, στο γεγονός ότι πολλοί συνταξιούχοι, μετά τον επανέλεγχο των εισοδημάτων τους, δικαιούνται μικρότερο ΕΚΑΣ (π.χ. αντί για 230 ευρώ, παίρνουν 170 ευρώ ή 50 ευρώ).

Την ίδια στιγμή, όμως, που οι επιτελείς του υπουργείου Εργασίας χαρακτήριζαν «μικρό το κακό» και έλεγαν ότι η κατάσταση ομαλοποιήθηκε, οικονομικά στελέχη του ΙΚΑ είχαν προειδοποιήσει από το πρωί για τα 21 εκατ. ευρώ που έλειπαν από τις πληρωμές του ΕΚΑΣ.
Το πρόβλημα προέκυψε επειδή το ΙΚΑ υπολόγισε στις αρχές Μαΐου ότι θα χρειαστεί 40 εκατ. για το ΕΚΑΣ, αλλά επειδή αποφασίστηκε να γίνει αυτό το μήνα η πληρωμή των αναδρομικών, βρέθηκε στις 30 Μαΐου να χρειάζεται άλλα 21 εκατ. ευρώ που δεν τα είχε εξασφαλίσει.
 http://prezatv.blogspot.gr/2013/05/m-21.html