Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Δεν δίνεται παράταση για τις δηλώσεις "Πόθεν Έσχες"

 


Δεν θα δοθεί παράταση για την υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες, όπως προκύπτει από ανακοίνωση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της....


 Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης.
Πληροφορίες υπήρχαν σχετικά με μετάθεση της προθεσμίας που λήγει στις 30 Ιουνίου, λόγω της παράτασης που δόθηκε για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων.
Σε ανακοίνωση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης αναφέρεται συγκεκριμένα:
"Όπως ρητά προβλέπεται από το νόμο (άρθρο 1 παρ. 2 του ν.3213/2003) η Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης υποβάλλεται "το αργότερο την 30 Ιουνίου κάθε έτους". Δεν παρέχεται δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας αυτής".

 http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/forologia/den_dinetai_paratash_gia_tis_dhlwseis_pothen_esxes.2310567.html