Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Οχτώ νεκροί σε συγκρούσεις στη Λιβύη

Ανάμεσά τους δύο άμαχοι

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σε βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν σε δύο λιβυκές πόλεις, μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Λιβύης LANA.

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν μέσα σε...

 δύο ημέρες σε συγκρούσεις που ξέσπασαν την Τρίτη μεταξύ αντιπάλων ενόπλων οργανώσεων στην πρωτεύουσα Τρίπολη, μετέδωσε το πρακτορείο. Στους νεκρούς περιλαμβάνονται πέντε στρατιώτες και ένας άμαχος.

Αργά χθες το βράδυ οι μάχες επεκτάθηκαν σε αρκετές περιοχές της Τρίπολης, με αποτέλεσμα να κλείσει για αρκετές ώρες η οδός προς το αεροδρόμιο της Τρίπολης, δήλωσαν αξιωματούχοι των δυνάμεων ασφαλείας. Στη νότια πόλη Σέμπχα, δύο άμαχοι, ανάμεσά τους ένας Νιγηριανός, σκοτώθηκαν και 17 τραυματίσθηκαν σε τρεις επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα.

Οι εκρήξεις σημειώθηκαν σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, με στόχους μια περιοχή καταστημάτων, ένα κτίριο των δυνάμεων ασφαλείας και ένα ξενοδοχείο στη Σέμπχα, η οποία βρίσκεται περίπου 750 χλμ. νοτίως της Τρίπολης, μετέδωσε το LANA.


http://www.newsbeast.gr/world/arthro/550799/ohto-nekroi-se-sugrouseis-sti-livui/