Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Αθώοι οι αστυνομικοί φρουροί για το θάνατο του φοιτητή Νίκου Σακελλίων

Το τριμελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας απάλλαξε από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια τέσσερις αστυνομικούς, οι οποίοι κατηγορούνταν ότι τον Μάιο του 2008 ξυλοκόπησαν τον Ν. Σακελλίων 24χρονο φοιτητή της Αρχιτεκτονικής, ομογενή από την Τασκένδη. Σύμφωνα με την Αυγή το δικαστήριο κατέληξε στην απόφαση αυτή, παρά την..
κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι είδε τους αστυνομικούς να χτυπούν με γροθιές στο κεφάλι τον άτυχο νέο. Eπίσης, δεν έλαβε υπόψη βίντεο που είχε τραβήξει περίοικος. Συγκλονισμένος ο πατέρας του παιδιού δήλωσε στην εφημερίδα ότι δεν περίμενε αυτήν την απόφαση και πρόσθεσε «Η κοινωνία πρέπει να ξέρει ότι η ζωή των ανθρώπων βρίσκεται σε χέρια αστυνομικών, που έχουν μάθει να σκοτώνουν και να μην έχουν ευθύνη». Από την πλευρά της η Γιάννα Κούρτοβικ, δικηγόρος που χειρίστηκε την υπόθεση έκανε λόγο για καθεστώς ατιμωρησίας των αστυνομικών.

 http://www.ertopen.com/eidiseis/item/2441-athwoi-oi-astynomikoi-froyroi-gia-to-thanato-toy-foithth-nikoy-sakelliwn#.UfjnoG36vyD