Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΡΕΣΤΗΣ

Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης που πριν τέσσερις μέρες κρίθηκε με σύμφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα προφυλακιστέος ως ύποπτος φυγής για κατηγορίες που αφορούν επισφαλές δάνειο που χορήγησε η FB Bank.
O κατηγορούμενος για υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα ζητά από τους δικαστές του Συμβουλίου να....


 άρουν την προσωρινή του κράτηση, τονίζοντας ότι πριν την απολογία του κατέβαλε το ποσό του επίμαχου δανείου, δηλαδή τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ, με τους νόμιμους τόκους και τα έξοδα, που στην δικογραφία φέρεται να ζημίωσε την τράπεζα FB.


Το δάνειο εκταμιεύθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο από την τράπεζα της οποίας ο Β. Ρέστης ήταν κάτοχος πλειοψηφικού πακέτου μετοχών και το οποίο δάνειο εμφανίζεται να κατέληξε σε εταιρείες συμφερόντων του.

Στην αίτησή του ο εφοπλιστής, επαναλαμβάνει ότι αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται αναφέροντας ότι δύο συνεργάτες του τον εξαπάτησαν και υποστηρίζει ότι δεν είναι ύποπτος φυγής.

Επίσης τονίζει ότι ήδη έχει στραφεί δικαστικά σε βάρος του πρώην συνεργάτη του, που καταζητείται, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την ποινική εμπλοκή του στην υπόθεση του δανείου.

Σύμφωνα με το ένταλμα προσωρινής κράτησης σε βάρος του εφοπλιστή, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι το επίδικο ποσό των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ αποτελεί μέρος άλλου μεγαλύτερου ποσού που «ενσωμάτωσε στην περιουσία του» ο εφοπλιστής.

 http://prezatv.blogspot.gr/2013/07/blog-post_6699.html