Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Αυστραλία: Εντοπίστηκε το πτώμα του 26χρονου που δέχτηκε επίθεση από κροκόδειλο


Οι αστυνομικές αρχές Αυστραλία κατάφεραν να εντοπίσουν το πτώμα ενός άνδρα, ο οποίος δέχτηκε την Κυριακή επίθεση από κροκόδειλο σε ποταμό βόρεια της χώρας, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.
 Ο Σον Κολ,...
 26 ετών, βούτηξε στα νερά του ποταμού παρά τις προειδοποιητικές πινακίδες για την παρουσία κροκοδείλων στην περιοχή.

Οι αρχές εικάζουν ότι ο Κολ, μαζί με ένα φίλο του, ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ και πιθανώς να προκαλούσαν ο ένας τον άλλον ποιος θα διασχίσει γρηγορότερα τον ποταμό. Την πρώτη φορά πέρασαν με ασφάλεια στην αντίπερα όχθη.

Το ποτάμι φημίζεται ότι συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό κροκοδείλων στον κόσμο.

«Οι μεγάλοι κροκόδειλοι πνίγουν συνήθως τα θύματά τους αμέσως ώστε να είναι ευκολότερο να τα ελέγξουν», δήλωσε ο αστυνομικός Τζοφ Μπάρνετ στο εθνικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Από τη δεκαετία του 1970, οι κροκόδειλοι προστατεύονται στην Αυστραλία και έκτοτε ο αριθμός τους έχει αυξηθεί δραματικά.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ένας κροκόδειλος μήκους τεσσάρων μέτρων άρπαξε ένα εννιάχρονο παιδί στη Βόρεια Επικράτεια. http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/08/26_26.html