Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Με κουπόνια πληρώνει το ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ τους εργαζόμενους

Νέες μεθόδους που φθάνουν στα όρια εκβιασμού των εργαζομένων έχουν επιβάλει μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στη μισθοδοσία των εργαζομένων τους. Οι καταγγελίες είναι πάρα πολλές. Και συγκεκριμένες.

Το γνωστό σούπερ μάρκετ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ που από χρόνια έχει περάσει από τους ιδρυτές του Αδελφούς Βασιλόπουλους στους Βέλγους, πληρώνει τους εργαζόμενους του, σε υποκαταστήματα του στην επαρχία, με κουπόνια. Ένα ποσό της μισθοδοσίας τους που αντιστοιχεί σε περίπου..
150 με 200 ευρώ τους δίδεται σε κουπόνια, με τα οποία υποχρεούνται να αγοράσουν είδη από το σούπερ μάρκετ!


Συνολικά ο μισθός δεν ξεπερνάει τα 500 με 550 ευρώ. Με τον τρόπο αυτό το ΑΒ όχι μόνο δεν εκταμιεύει μετρητά, αλλά κερδίζει και από τον εργαζόμενο του με τις αγορές που υποχρεωτικά πρέπει να κάνει, αλλιώς θα χάσει τη δουλειά του.


Το ίδιο κάνει και γνωστή αλυσίδα πίτσας που δραστηριοποιείται κυρίως στο λεκανοπέδιο τη Αττικής.


Με κουπόνια πληρώνει και γνωστή αεροπορική εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης. Κουπόνια με τα οποία ο εργαζόμενος μπορεί να αγοράσει διάφορα είδη από καταστήματα με τα οποία έχει συμβληθεί η εταιρεία.


Πηγή: LEFTeria News via Παρόν
- See more at: http://left.gr/news/me-koyponia-plironei-av-vasilopoylos-toys-ergazomenoys#sthash.4G9nOfcc.dpuf