Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Απόδραση στο Αλκατράζ – Πώς είναι σήμερα οι πιο διαβόητες φυλακές των ΗΠΑ (εικόνες)


Απόδραση στο Αλκατράζ – Πώς είναι σήμερα οι πιο διαβόητες φυλακές των ΗΠΑ [εικόν


Κανείς στον κόσμο δεν θα γνώριζε αυτό το μικρό νησάκι στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, αν δεν είχαν πατήσει το πόδι τους εκεί μερικοί από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς της ιστορίας.
Το Αλκατράζ, εκεί όπου... για δεκαετίες φιλοξενούνταν οι πιο διαβόητες φυλακές των ΗΠΑ, είναι πλέον ένα φάντασμα του παρελθόντος. Ακόμη και τώρα όμως γοητεύει.
Με θρυλικές ιστορίες να το συνοδεύουν, άλλωστε από εκεί πέρασαν οι πιο «διάσημοι» εγκληματίες όπως ο Αλ Καπόνε, από το 1963- όταν οι πύλες των φυλακών σφραγίστηκαν οριστικά- αποτελεί τουριστικό αξιοθέατο. Οι επισκέπτες όμως εξακολουθούν να το επισκέπτονται κατά εκατομμύρια κάθε χρόνο, αφού όλοι θέλουν να δουν πώς είναι το μέρος από το οποίο δεν μπορούσε να αποδράσει κανείς, τουλάχιστον σύμφωνα με έναν από τους μύθους που το συνοδεύουν.Πηγή: Huffington Post


 http://www.4news.gr/%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%B6-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%AE%CE%BC/