Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Μεξικό: Σε κατάσταση συναγερμού για την τροπική καταιγίδα Τζουλιέτ

Μεξικό: Σε κατάσταση συναγερμού για την τροπική καταιγίδα Τζουλιέτ
 
 
 
Η τροπική καταιγίδα Τζουλιέτ βρίσκεται περίπου 65χλμ. νοτιοανατολικά του μεξικανικού θέρετρο Κάμπο Σαν Λούκας, προς το οποίο και κατευθύνεται, ανακοίνωσε την Τετάρτη το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων, καθώς οι αρχές στην περιοχή...
 
 
 
 προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο εκκενώσεων.
Η Τζουλιέτ κινείται βορειοδυτικά με ταχύτητα 40χλμ. ανά ώρα, ενώ η ένταση των ανέμων φτάνει τα 72χλμ. την ώρα, ανακοίνωσε το Κέντρο.
Οι αρχές δήλωσαν ότι οι περίπου 15.000 κάτοικοι που ζουν σε περιοχές όπου θα περάσει η καταιγίδα θα μπορούσαν να εκκενωθούν εγκαίρως και να μεταφερθούν σε προσωρινά καταλύματα.
«Το φως του συναγερμού είναι ακόμα στο πορτοκαλί αλλά σήμερα αναμένεται να φτάσει στο κόκκινο. Έχουμε απαγορεύσει τον απόπλου των μικρών πλοίων», δήλωσε ο Κάρλος Ενρίκεζ, επικεφαλής των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης.
Η Τζουλιέτ αναμένεται να προσεγγίσει την ξηρά μέσα στις επόμενες ώρες και οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει για έντονες βροχοπτώσεις. Σύμφωνα με το Κέντρο Τυφώνων, η ένταση της καταιγίδας θα εξασθενίσει από το πρωί της Πέμπτης.http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/340451/mexiko-se-katastasi-synagermoy-gia-tin-tropiki-kataigida-tzoyliet