Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Η ΕΛ.ΑΣ. παραχωρεί εν κρυπτώ αστυνομικούς στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής;

Ενώ η ΕΛ.ΑΣ. περίπου ένα χρόνο πριν είχε ανακοινώσει την παύση της διάθεσης αστυνομικών στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετά τις βίαιες ενέργειες στις οποίες προέβησαν, στο αυτοκίνητο του χρυσαυγίτη βουλευτή, Δημήτρη Κουκούτση, βρέθηκε όπλο αστυνομικού της προσωπικής του φρουράς.

Το περιστατικό εγείρει σοβαρά ερωτήματα με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης να είναι υπόλογο για την εκ νέου "υπόγεια" παραχώρηση αστυνομικών στους νεοναζιστές βουλευτές.Το περιστατικό με το όπλο αστυνομικού που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Δ. Κουκούτση:  

Ποινική δικογραφία σχηματίζεται εις βάρος του βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση, ο οποίος κατείχε και μετέφερε παράνομα όπλο που ανήκε σε αστυνομικό της φρουράς του.

Σε βάρος του αστυνομικού, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, σχηματίζεται επίσης ποινική δικογραφία. Παράλληλα, διατάχθηκε σε βάρος του και διοικητική εξέταση με το ερώτημα της απόταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν το αυτοκίνητο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής για έλεγχο, στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Ελευσίνα και ανακάλυψαν το όπλο για το οποίο δεν είχε ο ίδιος τη νόμιμη άδεια οπλοκατοχής.

Ο Δημήτρης Κουκούτσης ανέφερε ότι το άφησε εκεί ο αστυνομικός που υπηρετεί στην προσωπική του ασφάλεια, κάτι που αποδείχθηκε στη συνέχεια, ύστερα από τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σε βάρος του αστυνομικού της φρουράς του βουλευτή σχηματίζεται δικογραφία για πλημμελή φύλαξη του όπλου.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της Ε.Ε.Κ.Ε. Δημόσιας Τάξης και Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ

"Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με δελτίο τύπου την 10/9/2012, ανακοίνωσε ότι «παύει η διάθεση των Αστυνομικών που έχουν διατεθεί για την προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής».

Το όπλο του αστυνομικού που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του βουλευτή Κουκούτση, χωρίς να συνοδεύει ο αστυνομικός τον βουλευτή, δείχνει ότι το υπουργείο παρά την παύση της διάθεσης για τους συγκεκριμένους λόγους, παραχώρησε ξανά τους αστυνομικούς από την πίσω πόρτα.

Ρωτάμε την ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης: Έπαυσαν οι λόγοι που είχε σταματήσει η διάθεση των αστυνομικών; Κατέθεσε η Χ.Α. κάποια «βεβαίωση» στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ότι θα σταματήσει τις βίαιες ενέργειες και την αντιποίηση αρχής ή έκρινε η ηγεσία του υπουργείου ότι οι ενέργειες και οι συμπεριφορές αυτές των χρυσαυγιτών βουλευτών έχουν εκλείψει; Πόσους αστυνομικούς, σε ποιους βουλευτές της Χ.Α., από πότε τους έχουν διαθέσει και με ποια αιτιολογία;

Το περιστατικό αυτό αποδεικνύει ότι κυβέρνηση και Χ.Α. βρίσκονται σε συνεργασία, εξυπηρετώντας ο καθένας από την πλευρά του και με τον τρόπο του, αυτή την αντιλαϊκή πολιτική."

- See more at: http://left.gr/news/i-elas-parahorei-en-krypto-astynomikoys-stoys-voyleytes-tis-hrysis-aygis#sthash.5Fi1Z3qf.dpuf