Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Σκουριές: Προσαγωγές και λήψη DNA για… αφισοκόλληση !!!


Μέλη της “Επιτροπής αλληλεγγύης στους διωκόμενους του αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού” προσήχθησαν από την Ασφάλεια Πολυγύρου κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις Σάββατο (31/8)-Κυριακή και Δευτέρα (1-2/9) σε Μεγάλη Παναγία-Ιερισσό και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα και για την πορεία στη ΔΕΘ το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη ενάντια στα μεταλλεία χρυσού.Οι 2 από τους 3 αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ ο 3ος κρατήθηκε και έγινε λήψη DNA παρά τη θέλησή του.

*********
Σημείωση της Σύνταξης:
Αφού, λοιπόν, οι σύντροφοι δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν το έργο της αφισοκόλλησης προς ενημέρωση για τις προσεχείς εκδηλώσεις τους, παραθέτουμε εδώ κάποια από τα αντίστοιχα καλέσματά τους, όπως τα βρήκαμε αναρτημένα στο διαδίκτυο. Θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία.

http://plateiamolaon.wordpress.com/