Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ- ΕΔΑΦΟΥΣ SCUD-C ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ,ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ .
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...
Πόσο μακριά ή καλύτερα πόσο κοντά είναι η Κύπρος από τη Συρία και πως επηρεάζεται σε περίπτωση ενός πολέμου; Τι περιλαμβάνει το οπλοστάσιο της χώρας και γιατί ενώ βρισκόμαστε στο βεληνεκές των μη συμβατικών όπλων της, δεν πρέπει ν' ανησυχούμε; 

Το Σίγμα παρουσίασε ένα χάρτη με το εκτιμώμενο μέγιστο βεληνεκές των βαλλιστικών βλημάτων εδάφους- εδάφους ..
scud-c που διαθέτει η Συρία και όπως φαίνεται, βρισκόμαστε όχι απλώς μέσα στο βεληνεκές αλλά και στο δραστικό βεληνεκές.  
Επισημαίνεται ότι το χημικό βιολογικό και βαλλιστικό οπλοστάσιο της Συρίας εκτιμάται ότι είναι 
από τα πλέον σύγχρονα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, κάτι που τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πριν από μερικούς μήνες σε συνέντευξη τύπου ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ του Ισραήλ, υποστράτηγος Ya'ir Nave. 


Περιέγραψε μάλιστα το Συριακό χημικό οπλοστάσιο, ως το μεγαλύτερο στον κόσμο.

Επισημαίνεται επίσης ότι η Συρία απέκτησε μη συμβατικά όπλα, προτάσσοντας ως δικαιολογία την απειλή που πηγάζει από το Ισραηλινό πυρηνικό οπλοστάσιο.

Οι κίνδυνοι.. 

Όπως προαναφέρθηκε, η Κύπρος βρίσκεται μέσα στο μέγιστο βεληνεκές των βαλλιστικών βλεμμάτων της Συρίας, στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν 
κεφαλές με χημική γόμωση.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να μας καθησυχάσει είναι ότι η επιχειρησιακή δυνατότητα της Συρίας δεν φημίζεται ιδιαίτερα, ενώ οι αμυντικές δυνατότητες 
που διαθέτουν τα οπλοστάσια των Αμερικανών και άλλων δυτικών χωρών που αναπτύσσονται στην περιοχή είναι τέτοιες, που είναι σχεδόν αδύνατο να ξεφύγει κάποιος πύραυλος χωρίς να καταστραφεί στον αέρα. 
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/62660#sthash.a5K5Zj8y.BZ0fQI0c.dpuf

ΠΡΕΖΑ TV