Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

«Άφαντος» ο Παππάς: Θα χρειαστεί άρση της ασυλίας του

«Άφαντος» ο Παππάς: Θα χρειαστεί άρση της ασυλίας του
 
 
 
Τεράστια ερωτήματα προκαλεί η «εξαφάνιση» του Χρήστου Παππά
Μεγάλο ζήτημα τίθεται από την "εξαφάνιση" του Χρήστου Παππά αφού το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται θεωρείται διαρκές. Η αυτόφωρη διαδικασία ισχύει.....


 για 48 ώρες. Ωστόσο το πρώτο 24ωρο έχει περάσει και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής παραμένει άφαντος.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, που αναζητείται ως ο υπαρχηγός της οργάνωσης.
Αν δεν συλληφθεί ή παραδοθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες, τότε θα πρέπει να ζητηθεί η άρση της βουλευτικής του ασυλίας από τη Βουλή και στη συνέχεια να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Προς το παρόν ουδείς γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται το νούμερο 2 της Χρυσής Αυγής, αν και η αστυνομία επιχείρησε να τον εντοπίσει τόσο στο σπίτι του στην Αθήνα όσο και σε διάφορες επαρχιακές πόλεις που υπήρχαν μαρτυρίες πως βρέθηκε.

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/351717/afantos-o-pappas-tha-hreiastei-arsi-tis-asylias-toy