Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ανακάλυψε τον κρυφο - Χρυσαυγίτη της διπλανής πόρτας:

1. Θεωρεί πως οι συλλήψεις υπαγορεύτηκαν από τη Λέσχη Μπιλντεμπεργκ, από τον Σόρος και τους Εβραίους.

2. Πιστεύει ότι οι συλλήψεις, ακόμα και οι μεταγωγές (ίσως ακόμα και ο μπάτσος στο κυλικείο της ΓΑΔΑ) ότι έγιναν από αστυνομικούς της CIA. Διάβασε για το "let's go" σε ακροδεξιά blogs.

3. Θα αναρωτηθεί: Αυτούς τους βάλανε φυλακή, ενώ το Βενιζέλο και το Σαμαρά δεν τους πειράζουν. Υπονοεί ότι αν δε μπει μέσα πρώτα ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς, κακώς μπαίνουν οι Χρυσαυγίτες.

4. Θεωρεί ότι κακώς ασχολούμαστε με τη Χρυσή Αυγή γιατί έτσι μας κάνουν και ξεχνάμε τα...

μνημόνια. Το IQ του δεν του επιτρέπει την ταυτόχρονη σκέψη και προβληματισμό για δύο και παραπάνω ζητήματα.

5. Θα διαρρέυσει ότι ο Τσοχατζόπουλος βγήκε από τα φυλακή, ενώ τα τίμια παληκάρια της Χρυσής Αυγής θα σαπίσουν εκεί μέσα. Η ψευδής είδηση της αποφυλάκισης του Τσοχατζόπουλου επισης διέρευσε από ακροδεξιά blogs. Υπονοεί ότι αφού βγήκε ο Τσοχατζόπουλος, κακώς μπαίνουν οι Χρυσαυγίτες.

6. Θα διαρεύσει ρεπορτάζ από Τουρκικά ΜΜΕ, παραχαράσοντάς τα, και λέγοντας πως οι Τούρκοι χαίρονται που η Χρυσή Αυγή διαλύεται.

7. Θα πει στα μουλωχτά "Όχι ότι τους υποστηρίζω, αλλά να βρε παιδάκι μου, τόσοι και τόσοι κλέφτες και εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι".

8. Θα θεωρήσει τις συλλήψεις συνομωσία της αριστεράς, των αναρχικών, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, της Μέρκελ και του Ομπάμα.