Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Στέλιος Βλαμάκης: Ο πρώην χρυσαυγίτης που συνελήφθη στην Κρήτη γελούσε στο Νταχάου και έβριζε τα θύματα του Ολοκαυτώματος [εικόνες]

Στέλιος Βλαμάκης: Ο πρώην χρυσαυγίτης που συνελήφθη στην Κρήτη γελούσε στο Νταχάου και έβριζε τα θύματα του Ολοκαυτώματος [εικόνες]Στη δημοσιότητα έχουν έρθει οι άγνωστες πτυχές του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής Χανίων Στέλιου Βλαμάκη, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίες περί όπλων, στα πλαίσια ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.
Ο κ. Βλαμάκης, συνελήφθη όταν στο..
πλαίσιο έρευνας που έγινε στο σπίτι του και στα γραφεία της οργάνωσης του «Ενωση Εθνικιστών Κρήτης» εντοπίστηκαν συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ανοιγόμενα μαχαίρια με μήκος λάμας 12, 7 και 10 εκατοστών αντίστοιχα, ξίφος με μεταλλική λάμα μήκους εξήντα εκατοστών, ένας κάλυκας φυσιγγίου πιστολιού 9 χιλιοστών, ένα μπλουζάκι με λογότυπο Χρυσή Αυγή, αλλά και έντυπο υλικό που απεικονίζει τον Αδόλφο Χίτλερ και αυτοσχέδιο έμβλημα το οποίο απεικονίζει το σύμβολο της 21ης Απριλίου, ωστόσο αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι ελεύθερος καθώς κάνει αναρτήσεις στη σελίδα του στο facebook.
Λάτρης του Νταχάου και της Χούντας
Ο εν λόγω εθνικιστής, φαίνεται πως είναι λάτρης του ναζισμού, καθώς σε παλαιότερες αναρτήσεις του στο facebook, είχε ανεβάσει φωτογραφίες από επίσκεψη του στο Νταχάου όπου εκτός από το θριαμβευτικό χαμόγελο που είχε, έκανε άσεμνες χειρονομίες μπροστά στη φωτογραφία θύματος του Ολοκαυτώματος, ενώ μάλιστα είχε φωτογραφηθεί σε αφίσα η οποία έγραφε πως «ο Χίτλερ είναι η τελευταία ελπίδα». Μάλιστα, στο εν λόγω άλμπουμ που είχε δημιουργήσει το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χ.Α. Σταύρος Καρεφυλλάκης είχε σχολιάσει: «Πρέπει να ψήνει πολύ καλό ψωμί αυτός ο φούρνος», με τον Βλαμάκη να απαντά: «Το καλύτερο».
Οι νεοναζιστικές του ιδέες, είναι φανερές και από μια παλαιότερη του φωτογραφία σε παραλία, όπου ο ίδιος μαζί με τον Καρεφυλλάκη χαιρετούσαν ναζιστικά.
H αποχώρηση από την Χρυσή Αυγή και η «Ενωση Εθνικιστών Κρήτης»
Ο Βλαμάκης, διεγράφη από την Χρυσή Αυγή μετά από κόντρα που ξέσπασε με τον Καρεφυλλάκη, αναφέρει το flashnews και στη συνέχεια προχώρησε στη δημιουργία μιας άλλης οργάνωσης της «Ενωσης Εθνικιστών Κρήτης» στην οποία κυριαρχεί η συμπάθεια προς την Χούντα, κάτι που φαίνεται άλλωστε από τα εμβλήματα της οργάνωσης, αλλά και το βιβλίο του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου «Τα πιστεύω μας», το οποίο φαίνεται να είναι ένα από τα αγαπημένα του εν λόγω εθνικιστή.
Φωτογραφικό υλικό

φωτογραφίες: Jungle Report


Πηγή: Στέλιος Βλαμάκης: Ο πρώην χρυσαυγίτης που συνελήφθη στην Κρήτη γελούσε στο Νταχάου και έβριζε τα θύματα του Ολοκαυτώματος [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/123787#ixzz2gAd2ZoM8