Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός-εκπαιδευτής μελών της Χρυσής Αυγής

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός-εκπαιδευτής μελών της Χρυσής Αυγής
 
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός από τη Ρόδο, ο οποίος φέρεται ως εκπαιδευτής μελών της Χρυσής Αυγής - Συνελήφθη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για άλλο παράπτωμα.
O υπαρχιφύλακας της Αστυνομίας σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται να....  προσφέρει πρακτική διδασκαλία για μάχες σώμα με σώμα και χειρισμό ροπάλου σε μέλη της Χρυσής Αυγής.
Στους εκπαιδευόμενους περιλαμβάνονται και ανήλικοι, όπως προκύπτει από φωτογραφικά ντοκουμέντα.
Για τις ανάγκες των ασκήσεων έχει επιλεγεί το αρχαίο στάδιο της Ρόδου.
xrysh aygh
Σε βάρος του αστυνομικού διατάχθηκε ΕΔΕ και την έρευνα ανέλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Ο αστυνομικός, ο οποίος ονομάζεται Σ.Σ., φαίνεται πως είναι ο εκπαιδευτής των μελών του ακροδεξιού κόμματος και παραδίδει μαθήματα πολεμικών τεχνών σε χρυσαυγίτες στο αρχαίο στάδιο της Ρόδου, με συμμετέχοντες ακόμη και γυναίκες και μικρά παιδιά.
xrysh aygh2
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός υπέβαλε παραίτηση μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών «για προσωπικούς» λόγους, ωστόσο αυτή δεν έγινε δεκτή και διατάχθηκε η ΕΔΕ.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/351077/ektakto-ede-gia-ton-astynomiko-ekpaideyti-melon-tis-hrysis-aygis