Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Αποσύρθηκε η τροπολογία για τις μετοχές ναυτιλιακών εταιρειών


Αποσύρθηκε η τροπολογία για τις μετοχές ναυτιλιακών εταιρειών

Άρον-άρον απέσυρε η κυβέρνηση την τροπολογία για εξαίρεση από τη δήλωση «πόθεν έσχες» των ναυτιλιακών μετοχών, μετά την κατακραυγή που δημιουργήθηκε εντός και εκτός βουλής.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην....

 Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο για τις υπεραστικές συγκοινωνίες όπου είχε ενταχθεί η τροπολογία, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, απέσυρε τη διάταξη, ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά, όπως τόνισε.
Την απόσυρση της τροπολογίας είχαν ζητήσει οι εκπρόσωποι των κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ) κατά τη συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή τις προηγούμενες ημέρες. Ακόμα και ο πρόεδρος της Επιτροπής, Γιώργος Βλάχος από τη Νέα Δημοκρατία είχε επισημάνει «τέρμα αυτά τα παιχνιδάκια στην πλάτη των βουλευτών. Όλα έχουν ένα τέλος- τελεία και παύλα».
Προς απόσυρση η τροπολογία για τις μετοχές ναυτιλιακών εταιρειών
Ζητούν απόσυρση της «σκανδαλώδους» τροπολογίας υπέρ των εφοπλιστών
Λαθρέμποροι τσιγάρων, μιζαδόροι πολιτικοί και στο βάθος εφοπλιστές
Εφοπλιστές: Προσπάθεια καθησυχασμού της ΕΕ η οικειοθελής προσφορά;
Οι Έλληνες εφοπλιστές, η Χρυσή Αυγή και η τροπολογία στα «μουλωχτά»
Εφοπλιστές και πολιτικοί θα έχουν την ευκαιρία να «ξεπλένουν» χρήμα;
Κάνουν σημαία τους την ευκαιρία για κέρδη οι εφοπλιστές
Εφοπλιστές: Θησαυρίζουν και χάρη στα προνόμια που τους παρέχονται
«Η Ελλάδα παλεύει και η κυβέρνηση χορηγεί προνόμια στους εφοπλιστές»


 http://www.4news.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87/