Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Κυβέρνηση Σαμαρά VS Χρυσή Αυγή: Πόλεμος συμμοριών

Κλασσικό..

       Από τον καιρό του Αλ Καπόνε και των άλλων ''Νονών'' των μαφιόζικων εγκληματικών συμμοριών, ο πόλεμος μεταξύ τους, ήταν ο τρόπος ξεκαθαρίσματος των λογαριασμών για τον έλεγχο των περιοχών δραστηριοτήτων και ''προστασίας'' τους.

      Σήμερα βρισκόμαστε μάρτυρες ενός τέτοιου πολέμου συμμοριών..

    Με την διαφορά ότι η μία συμμορία, η μνημονιακή, είναι η πραγματική συμμορία, με εξουσία, χρήμα, παρακράτος, προβοκάτορες, δικαιοσύνη, προβολή, ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΗΣ.
      Η άλλη είναι κάτι γραφικοί, πλην επικίνδυνοι αγράμματοι νταήδες, που νόμισαν ότι.. θα μπορούσαν να γίνουν κι αυτοί τόσο δυνατοί, και που τώρα θα τους φορτώσουν εκτός από τις μ@λ@κίες και τα εγκλήματα που οι ίδιοι κάνανε, και ό,τι αδιευκρίνιστο έγκλημα έχει γίνει τα τελευταία δέκα χρόνια,
συν την ρουφιανιά εναντίον του Οτσαλάν(!), τις αποδράσεις του Ρωχάμη, και την βύθιση του Εξπρές Σάμινα στις ''Πόρτες'' της Πάρου!!!


      Το κέρδος για την μνημονιακή συμμορία μεγάλο:
     -Ελέγχουν πιά όλον τον υπόκοσμο και όχι ένα μέρος του..
     -Ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, ότι τάχα αυτοί είναι οι ''δημοκράτες''!..

     -ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ''ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ''..

      Και το σπουδαιότερο:
    Κάνουν επίδειξη ισχύος, δείχνοντας ότι μπορούν να συλλάβουν και να εξουθενώσουν όποιον θέλουν, όποτε θέλουν, με όποιες κατηγορίες θέλουν, στο όνομα της Δημοκρατίας που οι ίδιοι έχουν σκοτώσει προ πολλού! (ΣΧΟΛΙΟ Α.Α.: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ - Οι κατηγορίες για τις οποίες συνελλήφθη ο νεοναζιστικός υπόκοσμος είναι απόλυτα δικαιολογημένες, ίσως και λίγο πιο "υποβαθμισμένες" από την πραγματικότητα. Το πρόβλημα έγκειται στην τραγική καθυστέρηση και στην πολιτική αλλά και προπαγανδιστική διαχείριση του όλου ζητήματος από την έτερη ακροδεξιά συμμορία, αυτή του Σαμαρά και του δικού του υπόκοσμου, γενεσιουργός παράγοντας και δύναμη συντήρησης των νεοναζιστών στο προσκήνιο.)

      Με την ελπίδα ότι ο λαός ξέρει πιά να ξεχωρίζει τα ''παιχνίδια εξουσίας'', και την ΠΛΑΣΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ας κάνουμε μία παρατήρηση:

     Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά της εγκληματικής δράσης των δύο συμμοριών, που..
    ..αν οι σημερινοί συλληφθέντες αξίζουν όντως χειροπέδες.. (ΣΧΟΛΙΟ Α.Α.: Πράγμα δεδομένο και κατηγορηματικό)
  ..η μνημονιακή συμμορία όταν συλληφθεί θα πρέπει να προσαχθεί με το σκοινί ήδη στον λαιμό..


(ΠΗΓΗ: http://mandatoforos.blogspot.gr/)
 
 http://anemosantistasis.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4217.html