Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Τραγωδία στην Ινδία: 44 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί μέσα σε λεωφορείο -Ανάμεσά τους και παιδιά


Τραγωδία στην Ινδία: 44 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί μέσα σε λεωφορείο -Ανάμεσά τους και παιδιά

Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί στην Ινδία, όταν ένα λεωφορείο έπεσε σε χαντάκι και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να καούν βρουν φρικτό θάνατο 44 επιβάτες, μεταξύ των οποίων.....  και παιδιά. Το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί στην περιοχή Μαχαμπουμπναγκάρ του κρατιδίου Αντρα Πραντές, όταν το πολυτελές λεωφορείο που ανήκε σε ιδιωτική εταιρία εκτελούσε το δρομολόγιο από την πόλη Χαϊντεραμπάντ στην πόλη Μπανγκαλόρ, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Το όχημα έπεσε σε χαντάκι αποχέτευσης στην Εθνική Οδό και στη συνέχεια σημειώθηκε έκρηξη, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να καούν ζωντανά τα 44 άτομα, ανακοίνωση η Αστυνομία.
Οι περισσότεροι επιβάτες είχαν αποκοιμηθεί πριν από την πρόσκρουση. Πέντε από τους 49 επιβαίνοντες, μεταξύ τους ο σοφέρ και ο υπεύθυνος καθαρισμού του λεωφορείου, έσπασαν τα τζάμια και κατάφεραν να βγουν από το όχημα πριν αυτό τυλιχτεί στις φλόγες, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.
Ο σοφέρ και ο επιστάτης επιχείρησαν να διαφύγουν αλλά η αστυνομία τούς συνέλαβε και τώρα τελούν υπό κράτηση προκειμένου να ανακριθούν, είπε ο εκπρόσωπος τονίζοντας ότι οι άλλοι τρεις διασωθέντες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αυτόπτες μάρτυρες από το γειτονικό χωριό είπαν ότι το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς μέσα σε ελάχιστα λεπτά και τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο για αναγνώριση. 
Το 2011, 131.834 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία στην Ινδία, δηλαδή 15 άνθρωποι κάθε ώρα, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία.
Η κακή ποιότητα του οδικού δικτύου, η ταχύτητα και η επικίνδυνη οδήγηση εξηγούν σε μεγάλο βαθμό το υψηλό ποσοστό των τροχαίων, ενώ τα τροχαία με λεωφορεία στα οποία ο αριθμός των θυμάτων ξεπερνά τα 10 είναι συχνό φαινόμενο. Τον Μάιο 33 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο με λεωφορείο που ήταν ασφυκτικά γεμάτο κόσμο, το οποίο παρεξέκλινε της πορείας του και έπεσε σε ποτάμι στη βόρεια Ινδία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.iefimerida.gr/news/128272/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%B6%CF%89%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-