Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Η ληστεία του αιώνα στη Λιβύη, με λεία πάνω από 54 εκατομμύρια δολάρια


Ληστεία μαμούθ με λεία 54 εκατ. δολάριαΞεπερνά τα 54 εκατομμύρια δολάρια η λεία ενόπλων ληστών που έστησαν ενέδρα σε φορτηγό χρηματαποστολής στη Σύρτη, στο κέντρο της Λιβύης.
Όπως μετέδωσε το....

 λιβυκό πρακτορείο ειδήσεων LANA, δέκα βαριά οπλισμένοι άνδρες επιτέθηκαν στη χρηματοποστολή και κατάφεραν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό 53 εκατ. λιβυκών δηναρίων (42 εκατ. δολ.) και ποσό σε δολάρια ΗΠΑ και σε ευρώ, το συνολικό ύψος του οποίου ξεπερνά τα 12 εκατ. δολ..
Σύμφωνα με το LANA, το οποίο επικαλείται εργαζόμενο του καταστήματος της λιβυκής κεντρικής τράπεζας στη Σύρτη, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο φορτηγάκι, τα χρήματα είχαν μεταφερθεί από την Τρίπολη στη Σύρτη αεροπορικώς.
Σύμφωνα πάντα με το πρακτορείο, το φορτηγό της χρηματαποστολής δέχθηκε την επίθεση στην οδό που συνδέει την πόλη με την πόλη, 500 χλμ. ανατολικά της Τρίπολης, χωρίς να διευκρινίσει αν υπήρξαν θύματα κατά τη διάρκεια της ληστείας.


 http://www.4news.gr/%CE%B7-%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%B9%CE%B2%CF%8D%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%80/