Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Δικογραφία σε βάρος αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. με πλαστές πινακίδες

   
 
 
Για χρήση πλαστών πινακίδων στα αυτοκίνητά τους, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αξιωματικών της ΕΛΑΣ, ενός 48χρονου αστυνόμου και ενός 47χρονου υπαστυνόμου. Σύμφωνα με...
 
 
 
 την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι δύο αστυνομικοί χρησιμοποιούσαν πλαστές πινακίδες με σκοπό να αποφύγουν την πληρωμή τελών κυκλοφορίας και φόρου πολυτελείας.
Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο ένας εκ των δύο συνελήφθη και τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Συνελήφθη ακόμα 49χρονος ιδιοκτήτης τυπογραφείου, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία εμπλέκεται στην υπόθεση.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της πλαστογραφίας πιστοποιητικών.
Οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβαν τον 47χρονο υπαστυνόμο, σε περιοχή της Αττικής, να οδηγεί το αυτοκίνητό του ενώ, όπως διαπιστώθηκε έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Επίσης, προέκυψε ότι οι κρατικές πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος είχαν παραδοθεί από τον ίδιο στην αρμόδια ΔΟΥ, σύμφωνα με τη σχετική δήλωση ακινησίας (έτους 2012).
Επίσης, κλιμάκιο αστυνομικών διενήργησε έρευνα στο τυπογραφείο του 49χρονου ιδιώτη, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μία πλαστή πινακίδα οχήματος.
Επιπλέον, από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε όχημα ιδιοκτησίας του, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας βουλγαρικών Αρχών, διαπιστώθηκε ότι με τον ίδιο αριθμό πλαισίου υπάρχει σε ισχύ άδεια κυκλοφορίας οχήματος, με αριθμό κυκλοφορίας ελληνικών Αρχών, στο όνομα της συζύγου του.
Πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες κατασχέθηκαν, διαπιστώθηκε ακόμα, ύστερα από έλεγχο, ότι έφερε και το αυτοκίνητο του 48χρονου αστυνόμου. http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/dikografia_se_varos_aksiwmatikwn_ths_el_as_me_plastes_pinakides.2525559.html