Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Την ύπαρξη των σχέσεων μεταξύ ιεραρχών και της Χρυσής Αυγής παραδέχτηκε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος.
Ενώ οι περισσότεροι ιεράρχες έσπευσαν να διαψεύσουν τα όσα ισχυρίστηκε ο Ν. Μιχαλολιάκος σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν τις γιορτές, ο κ. Ιγνάτιος επιβεβαίωσε τα...


 λεγόμενα του προφυλακισμένου αρχηγού της οργάνωσης.
«Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Οντως κάποια στιγμή υπήρξαν. Πότε όμως; Tότε που τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα, τότε είχαμε κάποιοι μελετήσει σωστά, δεν είχαν μιλήσει αυτοί που έπρεπε να μιλήσουν. Σήμερα, δεν είναι κανένας επίσκοπος που να μπορεί να αρθρώσει λόγο υπέρ αυτής της, δυστυχώς όπως προέκυψε, καταστάσεως που δεν μας τιμά ούτε σαν Έλληνες ούτε σαν ορθόδοξους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ιγνάτιος στον Real FM και πρόσθεσε: «Mέσα στο σώμα της ιεραρχίας σήμερα στην Ελλάδα κανείς δεν θα πάρει και δεν θα υπερασπιστεί αυτές τις ιδέες και αυτά που εκπροσωπούν».


 http://prezatv.blogspot.gr/2013/12/blog-post_2698.html