Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Μπαλάκι οι ευθύνες για τα βιβλιάρια

Μπαλάκι οι ευθύνες για τα βιβλιάρια
 
 
 
 
 
Περίπου 400.000 συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ασφαλιστική κάλυψη
Στην τραγική αυτή κατάσταση περιήλθαν όσοι συνταξιούχοι απευθύνθηκαν τις...


 τελευταίες εβδομάδες σε κάποια υπηρεσία του ΙΚΑ προς επίλυση κάποιου προσωπικού τους προβλήματος.
Χωρίς καμμία ενημέρωση ή έστω προειδοποίηση οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του ΙΚΑ τους ακύρωσαν τα βιβλιάρια ασθενείας τους.
Οι συνταξιούχοι έχουν γίνει μπαλάκι ανάμεσα σε ΟΑΕΕ, ΙΚΑ και ΕΟΠΥΥ.
Τι αναφέρει η εγκύκλιος
Η σχετική εγκύκλιος του ΙΚΑ εκδόθηκε στις 27 Νοεμβρίου και προβλέπει ότι μετά την 31η Δεκεμβρίου δεν θα γίνεται καμμία συναλλαγή με τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ, οι οποίοι θα πρέπει να απευθυνθούν στον οργανισμό για την έκδοση του νέου βιβλιαρίου ασθενείας τους.
Οδιευθυντής παροχών του ΟΑΕΕ, Αντώνης Μπλέκος, μιλώντας στην εφημερίδα Real News, επισημαίνει ότι: «Το ΙΚΑ εξυπηρετεί από το 1983 τους συνταξιούχους και διαθέτει το σχετικό αρχείο. Αντιθέτως οι δικές μας υπηρεσίες δεν έχουν την ασφαλιστική ιστορία του δικαιούχου για να μπορούμε να εκδώσουμε νέα βιβλιάρια ασθενείας.»http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/384963/mpalaki-oi-eythynes-gia-ta-vivliaria