Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΘΕΟΧΑΡΗΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ...ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
«Δεν πρέπει να φοβίζεται ο κόσμος ότι μέσα σε ένα τρίμηνο θα παίρνουμε σπίτια. Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει» δήλωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, στο Mega. 
«Πριν φτάσει στο να κάνει πλειστηριασμό, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει λιγότερο από ένας χρόνος», πρόσθεσε......


Ο κ. Θεοχάρης ξεκαθάρισε ότι «η κατάσχεση δεν σου παίρνει το σπίτι. Η κατάσχεση σε εμποδίζει να πουλήσεις το σπίτι σου πριν εξοφλήσεις το χρέος προς την εφορία. Αυτό δεν είναι "παίρνουμε το σπίτι"».

Όπως είπε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων ο πλειστηριασμός «γίνεται καταρχήν γίνεται σε πάρα πολύ λίγες περιπτώσεις», συμπλήρωσε πάντως ότι αν ένα μήνα δεν πληρώσεις, ξεκινάνε οι διαδικασίες: «Πρέπει να στείλει χαρτί, πρέπει να στείλει ειδοποίηση».

Ο κ. Θεοχάρης χαρακτήρισε πάντως σημαντικό εάν ο οφειλέτης προσέλθει για να κάνει ρύθμιση του χρέους του. «Δείχνει έναν οφειλέτη που ενδιαφέρεται για το χρέος του» όπως είπε. http://prezatv.blogspot.gr/2013/12/blog-post_3872.html