Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ Ο ΑΔΩΝΙΣ. ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΕΣ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΖΙ(ΒΙΝΤΕΟ)


giaourtia-georgiadis
 Τώρα, μετά την σύλληψη του πρωτοκλασσάτου κομματικού στελέχους της ΝΔ, ενός από τους πιο ευέλικτους “νταλαβεριτζήδες” της Συγγρού που έμπαινε και έβγαινε στα γραφεία του Σαμαρά,  όλοι κάνουν ότι δεν τον ήξεραν. Ένας από αυτούς και ο κολλητός της πεθεράς του Σαμαρά, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης που τον είχε “μπιστικό” στο  Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού. Κατά σύμπτωση ο Τομπούλογλου, η “Χαρούλα”, ο “Χαρούλης”(όπως τον αποκαλούσαν χαϊδευτικά οι μαλθακοί του κόμματος), ήταν κι αυτός η “αγορίνα” της πεθεράς του Μεσσήνιου, της κυρίας Τέτας. Συννενοούνταν οι δυο τους. Άλλωστε ο κ.Τομπούλογλου πάντα τα πήγαινε καλά και τα έλεγε καλά με τις γυναίκες. Αυτές τον καταλάβαιναν καλύτερα.
Δείτε ένα χαρακτηριστικό...
στιγμιότυπο από τα γιαούρτια και τις μουστάρδες που έφαγαν στο κεφάλι Γεωργιάδης και Μανωλίδου πέρσι το Πάσχα, σε καφετέρια της Νέα ς Φιλαδέλφειας. Δεν τον ήξερε και δεν συνομιλούσε με το λαμόγιο, ο Γεωργιάδης. Μόνον που δίπλα του και εκ δεξιών κάθεται όπως βλέπετε ο σημερινός συλληφθείς για εκβίαση Χ  Τομπούλογλου.