Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Γαλλία: 19 εργάτες στο νοσοκομείο από δηλητηρίαση στη σήραγγα της Μάγχης
Δεκαεννέα εργάτες υπέστησαν δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα στη διάρκεια εργασιών στη σήραγγα της Μάγχης χθες τη νύχτα, ανακοίνωσαν οι αρχές του νομού του...
 Πα-ντε Καλέ (βόρεια Γαλλία).

Η κατάσταση ενός εκ των εργατών είναι αρκετά σοβαρή.

Εξήντα εργάτες μιας εταιρείας που συνεργάζεται με τη Eurotunnel και υπάλληλοι της Eurotunnel άλλαζαν τις ράγες προς την κατεύθυνση Καλέ-Φολκστόουν (Βρετανία) όταν ένας οξυγονοκολλητής αισθάνθηκε αδιαθεσία.

"Είχε υποστεί σοβαρή δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα. Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του Καλέ και στη συνέχεια στη Λίλη", σύμφωνα με τις αρχές.

Δεκαοχτώ ακόμα εργάτες διαπιστώθηκε ότι είχαν υποστεί δηλητηρίαση και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Καλέ, στη Μπουλόν-σιρ Μερ και στη Δουνκέρκη. Δικαστική έρευνα διεξάγεται για να εξακριβωθεί η αιτία του ατυχήματος.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/01/19_26.html