Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ζημιές σε σπίτια λόγω του ισχυρού σεισμού στην Ινδονησία


Ζημιές σε σπίτια λόγω του ισχυρού σεισμού στην Ινδονησία
 
 
 
 
Πολλά σπίτια υπέστησαν ζημιές στο νότιο τμήμα της κεντρικής Ιάβας από τον ισχυρό σεισμό - μεγέθους 6,5 βαθμών σύμφωνα με τη Μετεωρολογική, Κλιματολογική και Γεωφυσική Υπηρεσία της Ινδονησίας- που σημειώθηκε ...
 
 
 
ανοικτά του νησιού.
Το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο είχε εκτιμήσει νωρίτερα το μέγεθος σε 6,1 βαθμούς. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα και η υπηρεσία απέκλεισε το ενδεχόμενο για τσουνάμι.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 147 χλμ. νοτιοδυτικά της πόλης Γιογκιακάρτα της Κεντρικής Ιάβας και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε σε 48 χλμ. στον Ινδικό Ωκεανό.

Ο Πούρβο Νουγκρόχο, εκπρόσωπος της εθνικής υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών, δήλωσε ότι σείστηκε η νότια ακτή της Ιάβας επί 30 δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να βγουν πανικόβλητοι από τα σπίτια και τα γραφεία τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/396930/zimies-se-spitia-logo-toy-ishyroy-seismoy-stin-indonisia