Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Πλοίο-φάντασμα απειλεί τη Βρετανία

Μοναδικοί «επιβάτες» εκατοντάδες ποντικοί-κανίβαλοι

Ένα κρουαζιερόπλοιο που δεν έχει άλλους επιβάτες παρά μόνο ορδές ποντικιών είναι πιθανό να προσεγγίσει τις ακτές της Βρετανίας, προειδοποιούν οι ειδικοί.

Το πλοίο «Lyubov Orlova», που πλέει ...
 
 
ακυβέρνητο στον βόρειο Ατλαντικό, κατασκευάστηκε στη Γιουγκοσλαβία το 1976 και εγκαταλείφθηκε σε λιμάνι του Καναδά όταν η πλοιοκτήτρια εταιρεία βυθίστηκαν στα χρέη και δεν μπορούσε να πληρώσει το πλήρωμα.

Οι αρχές στο Newfoundland προσπάθησαν να πουλήσουν το πλοίο για παλιοσίδερα στη Δομινικανή Δημοκρατία, αλλά το πλοίο έπεσε σε καταιγίδα εν πλω.

Ωθώντας το σε διεθνή ύδατα, οι καναδικές αρχές εξέφρασαν ικανοποίηση που το «Lyubov Orlova» δεν αποτελεί πια κίνδυνο για την ασφάλεια του Καναδά, τις πετρελαϊκές του εγκαταστάσεις, το προσωπικό τους και το θαλάσσιο περιβάλλον.

Οι ειδικοί εκτιμούν πως το πλοίο έχει μοναδικούς επιβάτες εκατοντάδες ποντικούς που έχουν γίνει κανίβαλοι λόγω της έλλειψης τροφής και τρώνε ο ένας τον άλλο.

Τον περασμένο Μάρτιο εστάλησαν δύο σήματα όπως όλα δείχνουν από δύο σωστικές λέμβους που έπεσαν από το κρουαζιερόπλοιο, δείχνοντας πως αυτό είχε διανύσει τα δύο τρίτα του Ατλαντικού και κατευθυνόταν ανατολικά.

Μία εβδομάδα αργότερα ένα σκάφος χωρίς στοιχεία εντοπίστηκε από τα ραντάρ ανοιχτά των ακτών της Σκωτίας αλλά τα αεροσκάφη έρευνας δεν επιβεβαίωσαν το εύρημα.

«Πλέει κάπου εκεί έξω», σχολίασε ο Βέλγος Pim de Rhoodes, που είναι μεταξύ των ατόμων που αναζητούν το «Lyubov Orlova» στα ανοιχτά των βρετανικών ακτών. «Θα υπάρχουν πολλά ποντίκια που τρώνε το ένα το άλλο. Όταν επιβιβαστώ θα πρέπει να τα εξολοθρεύσω όλα με δηλητήριο».

 http://www.newsbeast.gr/world/arthro/635121/ploio-fadasma-apeilei-ti-vretania-/