Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η ΛΙΝΚΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Πάνω από 500 άτομα διαδήλωσαν στη συνοικία του Βερολίνου Κρόιτσμπεργκ με πορεία στα γραφεία της εταιρείας GSW αντιδρώντας στις υπέρογκες αυξήσεις των ενοικίων. Τα 65.000 διαμερίσματα της GSW ήταν δημοτική περιουσία, πριν πουληθούν το 2004 από την τοπική κυβέρνηση σοσιαλδημοκρατών και της οπορτουνιστικής Die Linke σε ιδιώτες.
Η απλόχερη στήριξη μονοπωλιακών ομίλων από τους...


 πολιτικούς φορείς του οπορτουνισμού και στη Γερμανία, όπως και από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, είναι ακόμα μια απόδειξη για το χρήσιμο ρόλο των δυνάμεων αυτών στη διαχείριση του καπιταλιστικού συστήματος.

Να θυμηθούμε ότι και με τις ψήφους δημοτικών συμβούλων της Die Linke το 2006 πουλήθηκαν σε αμερικανικό όμιλο και τα 40.000 δημοτικά διαμερίσματα της Δρέσδης, λάφυρο από την παλινόρθωση του καπιταλισμού στη Γερμανική Λαοκρατική Δημοκρατία.

Από τότε οι νέοι ιδιοκτήτες κατεδάφισαν 3.000 κατοικίες για να μειώσουν τεχνητά την προσφορά στέγης σε σχέση με την αυξανόμενη ζήτηση και αύξησαν δραματικά τα ενοίκια. 


http://prezatv.blogspot.gr/2014/02/blog-post_9587.html