Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Τρίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή των εκπαιδευτικών στη Πάτρα

Τρίωρη στάση εργασίας για την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου έχει προκηρύξει η Α΄ ΕΛΜΕ Αχαϊας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι καθηγητές που θέλουν να ....


μεταβούν στην Αθήνα για την προγραμματισμένη παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενάντια στη διαθεσιμότητα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της:

«Προκηρύσσουμε τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Παρασκευή 28/02/2014, τις τρεις πρώτες ώρες του πρωινού προγράμματος των σχολείων, (8π.μ. – 11π.μ.), συμπληρωματικά με την τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ για την ίδια μέρα, (11π.μ. – 2μ.μ. και 2μ.μ. – 5μ.μ.), ώστε να μεταφερθούνε δωρεάν με πούλμαν που θα βάλει η ΕΛΜΕ, οι συνάδελφοι σε διαθεσιμότητα και όσοι άλλοι το επιθυμούν, με μέλη του ΔΣ, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην Αθήνα, (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 15) ,την ίδια μέρα και ώρα 1 μ.μ.

Για τους παραπάνω λόγους :

Καλούμε τους Συναδέλφους να δηλώσουν συμμετοχή στην παραπάνω δράση στα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ. έως την Τετάρτη 26/2/2014 το βράδυ" http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/02/blog-post_2323.html