Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

«ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ» ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΖΕΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ!

Έμμεση πρόταση αναζήτησης φόρμουλας συνεργασίας, έκανε απόψε ο επικεφαλής της «Ένωσης για την Πατρίδα» Βύρων Πολύδωρας στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του στενού συνεργάτη του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννη Γιαννέλλη - Θεοδοσιάδη, «Café Napolitano» στην ΕΣΗΕΑ, στην οποία συμμετείχαν αμφότεροι.....


«Φίλοι και συμμαχητές» δηλώνουν Πολύδωρας και Καμμένος 
Ο Βύρων Πολύδωρας στην τοποθέτησή του είπε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν είναι σκοπός της ύπαρξής μου η εφεύρεση πολιτικών διαφορών, αλλά η εφεύρεση σημείων ενότητας και ένωσης» και πρόσθεσε:
«Με τον Πάνο Καμμένο είμαστε αγαπημένοι φίλοι και συμμαχητές από παλιά. Το μυστικό ψευδώνυμο που του αφιερώνω είναι Αλ Γκορ, γιατί ήταν ο υπαρχηγός μου όταν έβαζα υποψηφιότητα για την αρχηγία της ΝΔ. Δεν το ξεχνώ».
Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος ο οποίος πήρε το λόγο στη συνέχεια απέφυγε να αναφερθεί στα όσα είπε ο κ.Πολύδωρας, αναφέρθηκε εκτενώς στο βιβλίο και τον συγγραφέα, και είπε, μεταξύ άλλων:
«Δεν είναι τυχαίο που είμαστε σήμερα εδώ στο πάνελ φίλοι του Γιάννη Γιαννέλη, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Κάποτε μαζί πολλοί από εμάς, κάποτε χώρια. Πολλοί είστε που γνωρίζετε τον Γιαννέλη. Ο Γιάννης Γιαννέλης είναι στενός μου συνεργάτης, είναι ένας ευγενής».
Για το βιβλίο μίλησαν, επίσης, ο καθηγητής, πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς και ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς

 http://prezatv.blogspot.gr/2014/02/blog-post_384.html