Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει να εκπέμπει η ΝΕΡΙΤ, ήρθε στην ΔΕΗ το χαράτσι

 

ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ
Οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ που πιάνουν αυτές τις μέρες στα χέρια τους οι καταναλωτές περιλαμβάνουν ένα…
νεκραναστημένο χαράτσι: Το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ επιστρέφει, αυτή τη φορά ως «έναντι» για τη ΝΕΡΙΤ, η οποία ωστόσο ακόμα δεν έχει εκπέμψει!
Όπως αναφέρεται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, η ετήσια χρέωση για τη ΝΕΡΙΤ ανέρχεται στα 36 ευρώ, τα οποία σε κάθε λογαριασμό επιμερίζονται ανάλογα με τον αριθμό των ημερών για τις οποίες εκδίδεται ο λογαριασμός. Έτσι, για τις 49 μέρες από την 1η Ιανουαρίου, που επιβλήθηκε το εν λόγω χαράτσι, μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, οι καταναλωτές καλούνται να πληρώσουν 4,83 ευρώ (36 επί 49 δια 365).
Όσο για το πότε θα… βγάλει τα λεφτά της η ΝΕΡΙΤ, ξεκινώντας τη λειτουργία της; Αυτό παραμένει ακόμα μυστήριο…
Θυμίζουμε ότι λόγω του «λουκέτου» στην ΕΡΤ, το ανταποδοτικό τέλος για τους καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος είχε καταργηθεί, όμως από την 1η Ιανουαρίου έχει θεσμοθετηθεί το αντίστοιχο τέλος για τη ΝΕΡΙΤ, έστω κι αν αυτή ακόμα πρακτικά αποτελεί ένα… φάντασμα.
 http://www.trelokouneli.gr/den-prolave-na-xekinisi-na-ekpempi-i-nerit-irthe-stin-dei-to-charatsi/