Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ο Μάριος μας υπενθυμίζει τα πανανθρώπινα ιδανικά.

Μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τον Έλληνα πρωταθλητή Μάριο Τσουρδίνη στην Απονομή μεταλλίων -58 kg ανδρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2014 στη Χαλκίδα. Ο αθλητής του συλλόγου Άργους, σηκώνει πλακάτ στη μνήμη του... Τούρκου αθλητή, Seyithan Akbalik.
                                    Φωτο από το masTaekwondo.com
Ο Αθλητής  πέθανε το Σάββατο 15 ​​Φεβρουαρίου του 2014, ενώ συμμετείχε στο Λούξορ Taekwondo Open στην κατηγορία - 63 kg στην Αίγυπτο .
Ο Seyithan Akbalik,  το 2009 έγινε πρωταθλητής του European Junior και εκπροσωπούσε τη Λέσχη του από τη Σμύρνη (Ulastirma Spor Kulubu) στο Λούξορ Open .Ο Αθλητής επέστρεφε στον ανταγωνισμό, αφού ήταν έξω πάνω από δύο χρόνια, λόγω της ανίχνευσης ενός προβλήματος καρδιάς, αλλά πρόσφατα ήθελε να επιστρέψει στο άθλημα. Το Σάββατο είχε μόλις τελειώσει τον πρώτο αγώνα του εναντίον του αθλητή απο τη Σλοβενία, αλλά η καρδιά του δεν άντεξε και χωρίς καμία προειδοποίηση έπεσε. Υπήρξε άμεση βοήθεια από τους γιατρούς της ομάδας από τη Βρετανία και την Αίγυπτο  και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, ο Αθλητής τελικά δεν μπόρεσε   να ανακάμψει από το σοκ.

Καλό ταξίδι στον Τούρκο αθλητή.