Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Τι άλλο πρέπει να ακούσεις για να καταλάβεις;

Vouli_2_4609Πρωτογενές πλεόνασμα έχουμε, κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί εντός των επόμενων μηνών, αλλά πριν τις ευρωεκλογές, τα spreads των ομολόγων πέφτουν, το χρηματιστήριο εκτοξεύεται τις τελευταίες μέρες, το ΙΟΒΕ βλέπει καλύτερες ημέρες στην Ελλάδα, η τιμή του φυσικού αερίου μειώνεται, τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων κατά.. τον πρωθυπουργό θα φέρουν 150 δις ευρώ (τα οποία έχουν ήδη αρχίσει να εισρέουν κατά τον Υπουργό ΠΕΚΑ).

Η τρόικα δεν μας ξανάρχεται (όπως την ξέρουμε ως τώρα), η χώρα βγαίνει το καλοκαίρι από το μνημόνιο (θα είμαστε σε αυστηρή επιτήρηση τουλάχιστον έως το 2047) και περιμένουμε μείωση του χρέους (μείωση επιτοκίων και παράταση χρόνου αποπληρωμής χρέους για 50 χρόνια).

Τι άλλο να σου πουν για να καταλάβεις ότι έρχονται εκλογές; Να ανοίξουν τις πόρτες και για προσλήψεις, να υποσχεθούν μείωση φόρων και να χαρίσουν δάνεια;

 ΠΗΓΗ