Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Πάμε πάλι...


- Αν θέλετε να πάρετε φάρμακα από φαρμακείο της γειτονιάς σας και όχι από φαρμακείο εκτάκτης ανάγκης δεν μπορείτε γιατί απεργούν οι κατάπτυστοι φαρμακοποιοί! Ντροπή τους κωλοσυντεχνίες!
- Αν θέλετε ταξί για να πάτε για ποτάκι δεν μπορείτε γιατί απεργούν οι κατάπτυστοι ταξιτζήδες! Ντροπή τους κωλοσυντεχνίες!
- Αν θέλετε τσιγάρα δεν μπορείτε να καπνίσετε γιατί απεργούν οι κατάπτυστοι περιπτεράδες! Ντροπή τους κωλοσυντεχνίες!
- Αν θέλετε να πάτε εκδρομή με το αυτοκίνητο δεν μπορείτε γιατί απεργούν οι κατάπτυστοι βενζινάδες! Ντροπή τους κωλοσυντεχνίες!
- Αν θέλετε να δώσετε μάθημα δεν μπορείτε γιατί απεργούν οι κατάπτυστοι καθηγητές! Ντροπή τους κωλοσυντεχνίες!
- Αν θέλετε να πάτε ΣΚ στις Σπέτσες δεν μπορείτε γιατί απεργούν οι κατάπτυστοι λιμενεργάτες! Ντροπή τους κωλοσυντεχνίες!
Το δικαίωμα στην απεργία και ειρηνική διαμαρτυρία είναι κατοχυρωμένο μπλα μπλα μπλα... το είπε και Πρετεντέρης στο κάτω κάτω. Αλλά νταξ τώρα, μια κουβέντα είπαμε. Θεωρητικά μιλούσε ο άνθρωπος. Άλλο η θεωρία αλλο η πράξη. Έχετε δει ποτέ τον Μπόμπολα ή τον Βαρδινογιάννη να απεργεί; Ε; Γι' αυτό πέτυχαν στη ζωή τους οι άνθρωποι. Γιατί σκύβουν το κεφάλι και δουλεύουν σκληρά χωρίς απεργίες. Αλλά τα κουμμούνια και οι αναρχοάπλυτοι δεν τα βλέπουν αυτά. Εκεί, να βλάψουν τον τουρισμό και την ανάπτυξη με τις απεργίες τους!