Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΩΣ ΤΙΜΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ

- “Βγάλαμε την Ελλάδα από τον τάφο” λέει σε συνέντευξή του ο Γιάννης Στουρνάρας 
- “Κινηθήκαμε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας αλλά τα καταφέραμε”
- Θα αναλάβει νέο ρόλο μετά τις ευρωεκλογές
- Επίτροπος, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας ή βουλευτής Επικρατείας
- Τι λέει για τον πιθανό διάδοχό του
“Βγάλαμε την Ελλάδα από τον τάφο” λέει σε συνέντευξή του ο Γιάννης Στουρνάρας προσθέτοντας πως “κινηθήκαμε ...


 μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας αλλά τα καταφέραμε”.

“Θεωρώ ότι έχω κλείσει τον κύκλο μου στο υπουργείο Οικονομικών” δηλώνει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο Γιάννης Στουρνάρας. “Ως χώρα βγήκαμε από τον τάφο. Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι" τονίζει.Μετά απο 21 μήνες στη θέση του υπουργού Οικονομικών, ο Γιάννης Στουρνάρας δηλώνει έτοιμος να αφήσει το πόστο του. Και μάλλον, σύμφωνα με την εφημερίδα, ακόμη πιο έτοιμος να μην επιστρέψει στο πανεπιστήμιο αλλά να συνεχίσει την πολιτική του καριέρα.


Σύμφωνα με όσα συζητά με συνεργάτες του, τρεις είναι οι εναλλακτικές που έχει μπροστά του. Η πρώτη είναι η ανάληψη θέσης του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας. Η δεύτερη, η ανάληψη ενός καλού χαρτοφυλακίου στην επόμενη σύνθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η τρίτη, μια θέση βουλευτή Επικρατείας στην προσεχή κοινοβουλευτική περίοδο.

Ο ίδιος δεν δείχνει ενθουσιασμένος στην ιδέα να αναλάβει τη θέση του κεντρικού τραπεζίτη αλλά δεν απορρίπτει αυτή την ιδέα. Ταυτόχρονα μιλάει με καλά λόγια για τον Σταύρο Παπασταύρου ο οποίος θεωρείται ο πιθανός διάδοχός του στο υπουργείο Οικονομικών.Είναι θέμα του πρωθυπουργού λέει αλλά όταν ερωτάται για τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά: “Είναι καλός ο Σταύρος και συνεργαστήκαμε στενά στις τελευταίες διαπραγματεύσεις με την τρόικα”  http://prezatv.blogspot.gr/2014/03/blog-post_9458.html