Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

«Καίει» Λαγό η πρώην σύζυγός του: Υπήρχαν στο σπίτι όπλα -Χρυσαυγίτες ήρθαν και τα πήραν λίγο πριν το έλεγχο από την Αστυνομία

«Καίει» Λαγό η πρώην σύζυγός του: Υπήρχαν στο σπίτι όπλα -Χρυσαυγίτες ήρθαν και
Φαρμάκι είναι όπως όλα δείχνουν η κατάθεση της πρώην συζύγου του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, η οποία δίνει σημαντικές πληροφορίες για την ύπαρξη οπλισμού στο σπίτι όπου έμεναν, αλλά και για την εκ θαύματος εξαφάνισή τους.
Οπως αναφέρει....
το news247, στην κατάθεσή της η εν διαστάσει σύζυγος του Γιάννη Λαγού αποκάλυψε ότι ο προφυλακισμένος βουλευτής έκρυβε στο σπίτι τους όπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα τα οποία και εξαφανίστηκαν λίγο πριν έρθει η αστυνομία να κάνει έλεγχο στο σπίτι.
Ειδικότερα, μπορεί ο Λαγός και σύζυγός του να έχουν χωρίσει από το 2011, ωστόσο, το ενδιαφέρον κεντρίζει ένα γραπτό της μήνυμα που βρέθηκε στο κινητό του βουλευτή και αναφέρει « Μέχρι τώρα δεχόμουν όλη την ξεφτίλα σου γιατί είμαι ακόμα γυναίκα σου. Δε σε ένοιαξε ότι μένω χωρίς φως... εκβιαστή ανθρώπων, τζογαδόρε. Λυπάμαι, έπρεπε σαν γυναίκα σου να με προστατέψεις και να με σεβαστείς».
Οταν ερωτήθηκε από τις ανακρίτριες τι εννοούσε με αυτό το μήνυμα απάντησε τα εξής:
«Οσο ζούσαμε μαζί στο σπίτι της μητέρας του, είχα δει ότι ο Ιωάννης Λαγός φύλαγε σε ένα συρτάρι δύο μαύρα πυροβόλα όπλα. Δεν μπορώ να ξέρω τι μάρκα ήταν. Επίσης είχα δει και μια καραμπίνα, που όπως μου έλεγε ήταν του παππού του, του Βασίλη, πατέρα της μητέρας του. Είχα επίσης δει ακουμπισμένο πάνω σε μια καρέκλα ένα μπουφάν, όπως μου είχε φανεί τότε, χρώματος ή μαύρου ή μπλε σκούρου. Κάποια στιγμή, εντελώς τυχαία είδα ότι στο μπουφάν αυτό υπήρχε καρτελάκι που έγραφε την τιμή του, δηλαδή 600 ευρώ. Απόρησα με την τιμή αυτή.
Στις 26/7/2011, αργά την νύχτα, τον συνέλαβαν στον Πειραιά να έχει μαζί του όπλο χωρίς άδεια. Όπως έμαθα εκ των υστέρων, ήταν το ένα από τα δύο όπλα που είχα δει στο συρτάρι. Για τη σύλληψή του έμαθα την επόμενη το πρωί, αν θυμάμαι καλά, και συγκεκριμένα μου τηλεφώνησε η μητέρα του, ενώ εγώ πήγαινα στη δουλειά μου. Μόλις μου τηλεφώνησε, πήγα σπίτι. Φτάνοντας, είδα δύο άτομα να φεύγουν. Περίπου κατά τις 11:00 η ώρα αν θυμάμαι καλά, μετά από δύο και πλέον χρόνια, τηλεφώνησε η Αστυνομία στη μητέρα του, ότι προτίθεται να προβούν σε κατ' οίκον έρευνα σε μια ώρα. Η ίδια η μητέρα του μου είπε μετά το τηλεφώνημα ότι σε μια ώρα θα έρθουν αστυνομικοί στο σπίτι μαζί με τον Γιάννη. Πράγματι, ήρθαν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι ερεύνησαν το σπίτι και βρήκαν μόνο φυσίγγια κι ένα κλομπ.
Από ότι μου είπε η μητέρα του, γιατί εγώ απόρησα πώς δεν βρήκαν τα άλλα δύο όπλα, δηλαδή το ένα όπλο και την καραμπίνα, μου είπε ότι προσπάθησε η ίδια να τα κρύψει κι επειδή δεν μπόρεσε ήρθαν κάποιοι Χρυσαυγίτες και τα πήραν. Τότε έμαθα ότι τελικά το μπουφάν που προαναφέρω ήταν αλεξίσφαιρο. Και όλα είχαν εξαφανιστεί από το σπίτι. Εκ των υστέρων ρώτησα τον σύζυγό μου πού πήγαν τα όπλα κι εκείνος μου είπε καλύτερα να μην ξέρεις».