Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Φαρμακοποιοί: Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας μας εξαπάτησε


Φαρμακοποιοί: Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας μας εξαπάτησε
Με το 191 σελίδων πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης το οποίο κατατέθηκε χθες το απόγευμα στις κοινοβουλευτικές ομάδες της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, είναι βέβαιο ότι ξεκινάει ο πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης και....

 φαρμακοποιών ο οποίος θα διαρκέσει επί μακρόν.
Οι φαρμακοποιοί έχουν ήδη λάβει τις αποφάσεις τους για επαναλαμβανόμενες κυλιόμενες 24ωρες απεργίες, τις οποίες θα ανακοινώσουν σήμερα στις 11 το πρωί σε ευρεία συνέντευξη Tύπου μαζί με εκπροσώπους και άλλων φορέων που πλήττονται από το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο, όπως βιβλιοπώλες, αρτοποιούς, κτηνοτρόφους. Την συνέντευξη τύπου οργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής ωστόσο όλα δείχνουν, ότι οι δύο μεγάλοι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι, ο ΦΣΑ και ο Πανελλήνιος συμπλέουν απόλυτα στην φάση αυτή. Αλλά και σε περίπτωση που δεν υπάρξει τελικά ταύτιση με τον Πανελλήνιο, αναφέρουν μέλη του ΦΣΑ, είμαστε αποφασισμένοι να τραβήξουμε τα άκρα, αφού τίποτε από αυτά που συμφωνήσαμε με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν τηρήθηκε. Πολύ απλά, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας μας εξαπάτησε, αναφέρουν οι εκπρόσωποι του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής έχει ανακοινώσει ότι θα βρίσκεται σε απεργίες μέχρι την Κυριακή και την Δευτέρα σε νέα Γενική Συνέλευση θα αποφασίσει την περαιτέρω στάση του. Πάντως τόσο οι φαρμακοποιοί σύσσωμοι, όσο και οι υπόλοιποι κλάδοι που βάλλονται από το πολυνομοσχέδιο, θα βρίσκονται την Κυριακή – ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου- έξω από την Βουλή, προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους.


 http://www.4news.gr/%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%AF-%CE%B7-%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85/