Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Τριάντα αγνοούμενοι από την κατολίσθηση στην Ουάσιγκτον

Στους 26 οι νεκροί

Ο αριθμός των αγνοουμένων από την φονική κατολίσθηση που έγινε πριν από μία εβδομάδα στην πολιτεία της Ουάσιγκτον στις βορειοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε από 90 σε 30, ανέφερε επίσημη πηγή.

Αντιθέτως... ο επίσημος αριθμός των νεκρών από την κατολίσθηση που έπληξε το χωριό Όσο στην περιοχή του Σιάτλ το περασμένο Σάββατο, αυξήθηκε σε 18 από 17, διευκρίνισε επίσης η ίδια πηγή.

Ένα πτώμα που έχει ανασύρθηκε από το λασπωμένο πεδίο αλλά δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί δεν αποτελεί μέρος του επίσημου αριθμού των νεκρών, καθώς οι αμερικανικές αρχές περιμένουν πρώτα την αναγνώριση του πτώματος.

Εν τω μεταξύ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχε ανακοινωθεί ότι οι διασώστες που συνεχίζουν την αναζήτηση έχουν εντοπίσει αλλά δεν έχουν ανασύρει άλλα οκτώ πτώματα, ανεβάζοντας ουσιαστικά τον ανεπίσημο αριθμό των νεκρών σε 26.