Χωρίς δράση λίγα μπορούν να γίνουν. Το διάβασμα και η μελέτη μπορεί να δώσει κυρίως γνώση. Πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να μεταφράσεις τη γνώση σε αποτελέσματα και κατανόηση. Ένα γραμμάριο πράξης αξίζει περισσότερο από τόνους διδασκαλίας Μαχάτμα Γκάντι (1869-1948 , Ινδός ηγέτης)

Ο ΟΣΕ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 1.500 ΕΥΡΩ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ-ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ;

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ...ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ;;;; ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΩ...ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΞΕΡΑΣΤΕ ΑΦΟΒΑ...

To ποσό των 1.500 ευρώ σε υπαλλήλους του οργανισμού που έχουν ανάγκη, χορηγεί τις τελευταίες ημέρες ο ΟΣΕ.....


Στη «Διαύγεια» έχουν αναρτηθεί δεκάδες ονομαστικές, για τον κάθε υπάλληλο, εντολές προς τις αρμόδιες ΔΟΥ για την πίστωση στο λογαριασμό τους του επιδόματος των 1.500 ευρώ,  με τίτλο «Οικονομική ενίσχυση εργαζομένου συνεπεία εκτάκτου ανάγκης».


Στις εντολές αυτές τις οποίες υπογράφει ο πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Θεοφανόπουλος για την έγκριση του «έκτακτου», όπως χαρακτηρίζεται, επιδόματος στους υπαλλήλους γίνεται επίκληση σε σχετική αποφάση του ΔΣ. «με την οποία καθορίστηκε ο τρόπος χορήγησης των Εργοδοτικών οικειοθελών παροχών, λόγω εκτάκτων αναγκών», αλλά και των αποφάσεων που έχει πάρει το ΔΣ για τον καθένα υπάλληλο ξεχωριστά.

Εκπρόσωπος του ΟΣΕ μιλώντας στο ΣΚΑΪ δήλωσε πως το επίδομα χορηγείται σε υπαλλήλους του οργανισμού που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. http://prezatv.blogspot.gr/2014/04/1500.html